Skip to content
Buzzstore logo

buzzstore.cz portál

buzzstore, portál, zpravodajství, krimi, aktuálně, zprávy, dnes, novinky, žurnalistika, aktuality, sport, region, public relations, PR content, novinky

  • Sport
  • Auto-moto
  • Obchod
  • Energetika
  • Kultura
  • Zdravotnictví
  • Cestovní ruch
  • Lifestyle
  • Zprávy
  • Bydlení a reality
  • Kontakt
  • Home
  • Dejvické bistro projekty spouští firemní catering. Chtějí zlepšit atmosféru na poradách
  • Potraviny, gastronomie

Dejvické bistro projekty spouští firemní catering. Chtějí zlepšit atmosféru na poradách

Tři známé podniky z pražských Dejvic – Café Záhorský, tapas bar Špek a víno a farmářský obchod Marama – spouštějí novou cateringovou službu postavenou na kvalitních surovinách a moderním pojetí občerstvení. Nabídka staví na domácích koláčích, originálních tapas a lehkých chuťovkách z lokálních ingrediencí – ideálních pro firemní snídaně, interní porady i neformální obchodní setkání.

Praha 15. dubna 2025 (PROTEXT) – Tři známé podniky z pražských Dejvic – Café Záhorský, tapas bar Špek a víno a farmářský obchod Marama – spouštějí novou cateringovou službu postavenou na kvalitních surovinách a moderním pojetí občerstvení. Nabídka staví na domácích koláčích, originálních tapas a lehkých chuťovkách z lokálních ingrediencí – ideálních pro firemní snídaně, interní porady i neformální obchodní setkání.

Za službou Dejvice catering stojí trojice sesterských podniků, které dlouhodobě formují dejvickou gastronomickou scénu.

„V naší nové cateringové službě si zakládáme na stejných hodnotách jako v našich kamenných podnicích. Tedy na čerstvosti, sezónnosti a lokálním původu surovin. Nechceme šokovat extravagancí, ale přirozeně nabídnout něco jiného než obligátní bagety a tousty. Trendy a chutné tapas inspirované tradicemi střední Evropy jsou skvělou alternativou okoukaných chlebíčků,“ říká kavárník Matěj Záhorský, spoluzakladatel Dejvice cateringu.

Nabídka Dejvice cateringu je ideální například na firemní snídaně, kdy lze nakombinovat osvědčené snídaňové chody od Záhorského s domácími koláči a tapas s různými druhy pomazánek, halloumi nebo lososem.

„Firemní catering je často vnímán jen jako povinnost, která má rychle zasytit. Ale naše zkušenost ukazuje, že dobré občerstvení dramaticky mění atmosféru. Komunikace s obchodními partnery je otevřenější, interní porady kreativnější. Hezky připravené občerstvení dokáže odbourat formálnost a vytvořit prostor, kde se lidé cítí dobře a ochotněji spolupracují,“ vysvětluje Rostislav Starý z komunikační agentury Konektor, která se zmíněnými dejvickými podniky pravidelně spolupracuje.

Více než klasické chlebíčky

Dejvice catering přináší jiný přístup – menu je sestavené z čerstvých a sezónních surovin od léty ověřených dodavatelů a kombinuje tradiční i moderní prvky. V nabídce nechybí kanapky, jednohubky a chlebíčky ve stylu středoevropské kuchyně, ale ani autorské tapas s halloumi a rybami nebo snídaňově vaječné variance. Charakteristickým rysem podniku je pak neotřelý rakousko-uherský tón postavený na uzeninách či nakládané zelenině.

Catering je navržen tak, aby byl praktický a přehledný – jídlo je snadno servírovatelné i v kancelářských podmínkách a porce se dají dobře škálovat podle počtu účastníků.

„Naše jídlo není kulisa. Věříme, že chuť a atmosféra jdou ruku v ruce s tím, jak spolu lidé mluví, spolupracují a rozhodují. Chceme být součástí kultury dobrých schůzek,“ uzavírá Záhorský.

 

Více na www.dejvice-catering.cz.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Post navigation

Previous Czech Semicon Days 2025: Česko slaví 70 let rozvoje a inovací v polovodičovém průmyslu
Next Dvůr Králové hostil konferenci ze série Pro moderní Česko: efektivita a přijetí projektů obnovitelných zdrojů závisí na komunikaci s komunitami a zapojení místních obyvatel

Související články

Zájem o den otevřených dveří továrny Jacobs Douwe Egberts byl enormní, oslavy 120. výročí přinesou do Valašského Meziříčí bohatý program
  • Potraviny, gastronomie

Zájem o den otevřených dveří továrny Jacobs Douwe Egberts byl enormní, oslavy 120. výročí přinesou do Valašského Meziříčí bohatý program

Mars dosahuje dalšího absolutního snížení skleníkových plynů o 1,9%
  • Potraviny, gastronomie

Mars dosahuje dalšího absolutního snížení skleníkových plynů o 1,9%

Kuřáci v Karlovarském kraji chtějí zahodit cigarety. Projekt Město bez kouře jim dává šanci
  • Potraviny, gastronomie

Kuřáci v Karlovarském kraji chtějí zahodit cigarety. Projekt Město bez kouře jim dává šanci

Nedávné příspěvky

  • Medit Link Express pro iPad debutuje, současně se Medit i900 Mobility dostává do prodeje
  • Pražské vodovody a kanalizace přechází na ArcGIS Utility Network. Unicorn je klíčovým partnerem
  • Český národní pavilon navštívil přes milion návštěvníků
  • ČEZ RunTour otevřela podzimní sezonu vyprodaným závodem v Brně. U přehrady běžely téměř dva tisíce běžců!
  • Gordic a Cybrela společně posouvají kybernetickou bezpečnost na vyšší úroveň

Kategorie

  • Auto-moto, doprava a stroje
  • Chemický a farmaceutický průmysl
  • Článek
  • Energetika a suroviny
  • Finance a ekonomika
  • IT a telekomunikace
  • Kultura
  • Média, společnost a životní styl
  • Obchod, marketing
  • Politika, veřejná správa a soudy
  • Potraviny, gastronomie
  • Služby, cestovní ruch
  • Sport
  • Stavebnictví, bydlení a reality
  • Uncategorized
  • Věda, vzdělávání a školství
  • Zdravotnictví
  • Zpracovatelský a výrobní průmysl
Copyright © buzzstore.cz | redakce@buzzstore.cz | Jakékoli užití obsahu serveru včetně publikování nebo jiného šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu zakázáno. | DarkNews by AF themes.