Skip to content
Buzzstore logo

buzzstore.cz portál

buzzstore, portál, zpravodajství, krimi, aktuálně, zprávy, dnes, novinky, žurnalistika, aktuality, sport, region, public relations, PR content, novinky

  • Sport
  • Auto-moto
  • Obchod
  • Energetika
  • Kultura
  • Zdravotnictví
  • Cestovní ruch
  • Lifestyle
  • Zprávy
  • Bydlení a reality
  • Kontakt
  • Home
  • Trh s rostlinnými produkty roste: Valsoia pokračuje v inovacích, aby uspokojila potřeby spotřebitelů
  • Potraviny, gastronomie

Trh s rostlinnými produkty roste: Valsoia pokračuje v inovacích, aby uspokojila potřeby spotřebitelů

Zdravý dezert - může něco takového existovat? Již ano. S rostoucí poptávkou po rostlinných výrobcích vznikají nové možnosti ve všech kategoriích, včetně dezertů a zmrzlin. Podle IndustryARC[1] by měl celosvětový trh s rostlinnými alternativami mléčných výrobků do roku 2030 dosáhnout 28 miliard USD a růst složenou roční mírou růstu (CAGR) 8,7 %.

Bologna (Itálie) 27. února 2025 (PROTEXT/PRNewswire) – Zdravý dezert – může něco takového existovat? Již ano. S rostoucí poptávkou po rostlinných výrobcích vznikají nové možnosti ve všech kategoriích, včetně dezertů a zmrzlin. Podle IndustryARC[1] by měl celosvětový trh s rostlinnými alternativami mléčných výrobků do roku 2030 dosáhnout 28 miliard USD a růst složenou roční mírou růstu (CAGR) 8,7 %.

“Rostoucí poptávka po zdravějších a udržitelnějších potravinách je hnacím motorem rostlinných výrobků bez mléka. Očekáváme, že rostlinné zmrzliny, ačkoli se stále jedná o relativně malý segment, bude nejrychleji rostoucí kategorií v tomto segmentu, a to díky rostoucí poptávce po rostlinných nápojích, sýrech a jogurtech. Již od 90. let kombinujeme klasické italské zmrzlinářské tradice s inovacemi a nabízíme nejširší sortiment výrobků, přičemž klíčová je rozmanitost: různé formáty, příchutě a také možnost bez přidaného cukru,” říká Filippo Taveri, marketingový manažer společnosti Valsoia International.

Valsoia se i nadále snaží dokázat, že zdravější potraviny mohou být výživné a současně chutné. V souvislosti s vrcholící zmrzlinovou sezónou zahajuje společnost komunikační kampaň na klíčových evropských trzích, aby podpořila svou přítomnost na trhu a vyzvala spotřebitele k objevování dalších rostlinných produktů v souladu se svým posláním: “Zjistěte, co je pro vás dobré.”

Méně cukru a více chuti

Nejnovější rostlinné zmrzliny Valsoia budou brzy k dostání ve Španělsku, Nizozemsku, Švédsku, Pobaltí, České republice a dalších zemích.

Především skutečná tržní inovace: Jahodové a mangové zmrzlinové poháry bez přidaného cukru. Tyto dezerty jsou vyrobeny na bázi rýže a kokosu a mají čistou ovocnou chuť a 72 kcal na kopeček – je to ideální svačinka. Společnost Valsoia představuje novou řadu ovesných zmrzlinových pohárů Pints, která ctí její italské dědictví: Lemon Cake Gelato se sicilským citronem, Stracciatella Gelato se zmrzlinou a čokoládovými kousky a Pistachio Gelato, které vyvažuje sladkost a slanost a přináší jedinečný zážitek.

Tyto přírůstky obohacují rozsáhlý sortiment, včetně klasických čokoládových a vanilkových zmrzlin, italských kornoutů a zmrzlinových sendvičů. Všechny želatinky Valsoia se vyrábějí ve speciálním bezmléčném závodě v Itálii, což zaručuje, že nemůže dojít ke křížové kontaminaci a že jsou dodržovány nejvyšší standardy kvality.

Rozšíření i do jiných oblastí, než jsou zmrzliny

Společnost Valsoia má ambice stát se lídrem v oblasti inovací rostlinného původu i v dalších kategoriích potravin. Společnost Valsoia se zaměřuje na nápoje a nedávno přidala řadu Barista Line rostlinných nápojů vyvinutých ve spolupráci s italskými baristy, které se již podávají ve více než 10.000 italských barech.

Společnost Valsoia i nadále vychází vstříc potřebám spotřebitelů a nabízí výrobky, které jsou chutné a zdravé. Probíhající inovace a novinky nabízejí spotřebitelům nová rostlinná řešení.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2628589/Valsoia_01.jpg

KONTAKT: Marketingový tým Valsoia, mktg.web@valsoia.com

 

 

 

Post navigation

Previous Eva Le Peutrec nastupuje na pozici Principal Architect do společnosti CASUA
Next Po rekordním roce bude NOARK Electric investovat do vzdělávání

Související články

Zdravé vaření. Značka Elmich v Česku nabídne své nádobí
  • Potraviny, gastronomie

Zdravé vaření. Značka Elmich v Česku nabídne své nádobí

Protein není jen pro sportovce: Češi ho stále podceňují
  • Potraviny, gastronomie

Protein není jen pro sportovce: Češi ho stále podceňují

Jägermeister ORANGE má za sebou úspěšný rok a přináší další novinky
  • Potraviny, gastronomie

Jägermeister ORANGE má za sebou úspěšný rok a přináší další novinky

Nedávné příspěvky

  • Dvě zlaté z paraglidového MS v přesnosti přistání
  • Huawei Digital Power pomáhá organizaci ASEAN s bezuhlíkovou transformací pomocí síťotvorných technologií pro všechny scénáře
  • Cesta za elegancí: Globální turné elegantního cestování LEPAS slavilo úspěch v Číně
  • Huawei představuje vylepšené řešení AI WAN s architekturou zaměřenou na AI, které podpoří růst operátorů
  • RoboUP představuje před spuštěním na Kickstarteru robotickou sekačku Raccoon 2 SE – chytrou sekačku za cenu benzínové

Kategorie

  • Auto-moto, doprava a stroje
  • Chemický a farmaceutický průmysl
  • Článek
  • Energetika a suroviny
  • Finance a ekonomika
  • IT a telekomunikace
  • Kultura
  • Média, společnost a životní styl
  • Obchod, marketing
  • Politika, veřejná správa a soudy
  • Potraviny, gastronomie
  • Služby, cestovní ruch
  • Sport
  • Stavebnictví, bydlení a reality
  • Uncategorized
  • Věda, vzdělávání a školství
  • Zdravotnictví
  • Zpracovatelský a výrobní průmysl
Copyright © buzzstore.cz | redakce@buzzstore.cz | Jakékoli užití obsahu serveru včetně publikování nebo jiného šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu zakázáno. | DarkNews by AF themes.