Skip to content
Buzzstore logo

buzzstore.cz portál

buzzstore, portál, zpravodajství, krimi, aktuálně, zprávy, dnes, novinky, žurnalistika, aktuality, sport, region, public relations, PR content, novinky

  • Sport
  • Auto-moto
  • Obchod
  • Energetika
  • Kultura
  • Zdravotnictví
  • Cestovní ruch
  • Lifestyle
  • Zprávy
  • Bydlení a reality
  • Kontakt
  • Home
  • Sto nejlepších restaurací pro rok 2025
  • Služby, cestovní ruch

Sto nejlepších restaurací pro rok 2025

Už pojedenácté vychází ročenka Nejlepší restaurace, která představuje sto gastronomicky nejzajímavějších a nejlahodnějších restaurací hodnocených inspektory Zlatými lvy. Cílem českého nakladatelství TopLife Czech, které za vydáváním publikace stojí od roku 2014, je nabídnout objektivní a nezávislé hodnocení kvality služeb v restauracích po celé České republice. Navázalo tak na úspěch své první ročenky Nejlepší pražské restaurace z roku 2013. Od té doby zdobí špičkové restaurace pečeť kvality Zlatý lev.

Praha 30. ledna 2025 (PROTEXT) – Už pojedenácté vychází ročenka Nejlepší restaurace, která představuje sto gastronomicky nejzajímavějších a nejlahodnějších restaurací hodnocených inspektory Zlatými lvy. Cílem českého nakladatelství TopLife Czech, které za vydáváním publikace stojí od roku 2014, je nabídnout objektivní a nezávislé hodnocení kvality služeb v restauracích po celé České republice. Navázalo tak na úspěch své první ročenky Nejlepší pražské restaurace z roku 2013. Od té doby zdobí špičkové restaurace pečeť kvality Zlatý lev.

Tým vyškolených inspektorů anonymně hodnotí kvalitu podávaných pokrmů, jejich vzhled, chuť, vůni, použité suroviny a originalitu, profesionalitu obsluhy, prostředí restaurace, kvalitu nápojového skla a jídelního servisu i promyšlenost vinného lístku a přítomnost znalého someliéra. Inspektoři navštíví každou restauraci v průběhu roku alespoň třikrát a konzumaci sami platí, aby zůstali neodhaleni.

Jeden Zlatý lev reprezentuje restaurace se stabilní kvalitou a celkovým zážitkem, který hosta uspokojí. Dva Zlatí lvi jsou zárukou neobyčejného zážitku z návštěvy restaurace. Tři Zlatí lvi garantují setkání s vrcholnou podobou umění šéfkuchaře, profesionality personálu, vkusného interiéru a hřejivé atmosféry restaurace. V ročence Nejlepší restaurace 2025 letos dominují podniky se dvěma Zlatými lvy (44). Jednoho Zlatého lva získalo 20 restaurací a nejvyšší ocenění tři Zlaté lvy dostalo 21 restaurací. K návštěvě vybízí i ocenění TIP, které inspektoři udělili 15 místům. „Vzhledem k relativně dlouhé historii a vývoji v nabídce kvalitní a zážitkové gastronomie se mezi oceněnými restauracemi každoročně objevují nové, a některé naopak mizejí. Existuje však stabilní základ, který ukazuje, že kvalitu lze dlouhodobě udržet a laťku nabízených služeb stále zvyšovat,“ říká Václav Budinský, autor projektu, spisovatel, publicista a milovník vytříbené gastronomie.

Zlatého lva má české nakladatelství TopLife Czech ve znaku, a proto se stal i symbolem hodnocení na pečetích kvality. Je inspirován českým znakem, avšak lev má pouze jeden ocas.

Projekt je financován výhradně prodejem publikace a inzercí. Nejvýznamnějšími finančními podporovateli jsou společnosti Bidfood a značka automobilů CUPRA.

Publikace Nejlepší restaurace 2025, hodnocení Zlatými lvy, vyšla 25. listopadu 2024 a koupíte ji u všech dobrých knihkupců. Doporučená cena je 800 Kč.

 

O nakladatelství

Nakladatelství TopLife Czech vydává tituly orientované na zážitkovou gastronomii a životní styl. Od roku 2014 organizuje projekt hodnocení kvality českých a moravských restaurací. Oceněné podniky jsou představovány v ročence Nejlepší restaurace. Průvodce je aktualizován vždy na konci kalendářního roku v podobě nového vydání ročenky pro rok následující. Dalším populárním titulem nakladatelství jsou kuchařky vydávané v edici Velká kuchařka.

 

Vydavatelství již vydalo například tyto publikace:

Velká kuchařka Marka Svobody, letem světem

Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací

Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů

Velká kuchařka světových kuchyní s vinným párováním

Nejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty

Ukázky a více informací na www.toplifeczech.cz

 

 

 

Continue Reading

Previous: Delta Group ČR posiluje projekční tým vlastními TZB specialisty
Next: Pražský zábavní park WINTER WONDERLAND je otevřen jen do 16. února.

Související články

Expozice Pilsner Urquell:The Original Beer Experience oslavila 2 roky!
  • Služby, cestovní ruch

Expozice Pilsner Urquell:The Original Beer Experience oslavila 2 roky!

Jazz Open Ostrava 2025: Electro Deluxe a další hvězdy!
  • Služby, cestovní ruch

Jazz Open Ostrava 2025: Electro Deluxe a další hvězdy!

Aquapalace Praha zahajuje Karibské léto VŠEMI SMYSLY
  • Služby, cestovní ruch

Aquapalace Praha zahajuje Karibské léto VŠEMI SMYSLY

Nedávné příspěvky

  • HOTELEX 2025 úspěšně končí – mezinárodní účast přesáhla 10.000 osob, program pro hostující zájemce stanovil nové měřítko v oboru!
  • Ukliďme Česko a ÁMOS vision spojily síly: příspěvky z letošní fotosoutěže se dostávají přímo do škol a domovů seniorů
  • Pomaturitní jazykové studium: Pečlivě vybírejte, status studenta není samozřejmostí
  • Finanční jistota Čechů slábne. Komfortní hranice rezervy opět vzrostla
  • Téměř 25 % průmyslových firem hlásí škody z kyberútoků vyšší než 5 milionů dolarů

Kategorie

  • Auto-moto, doprava a stroje
  • Chemický a farmaceutický průmysl
  • Článek
  • Energetika a suroviny
  • Finance a ekonomika
  • IT a telekomunikace
  • Kultura
  • Média, společnost a životní styl
  • Obchod, marketing
  • Politika, veřejná správa a soudy
  • Potraviny, gastronomie
  • Služby, cestovní ruch
  • Sport
  • Stavebnictví, bydlení a reality
  • Uncategorized
  • Věda, vzdělávání a školství
  • Zdravotnictví
  • Zpracovatelský a výrobní průmysl
Copyright © buzzstore.cz | redakce@buzzstore.cz | Jakékoli užití obsahu serveru včetně publikování nebo jiného šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu zakázáno. | DarkNews by AF themes.